Στην τρίτη αγωνιστική εισέρχεται το πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, με την πρεμιέρα να ανοίγει σήμερα και να πέφτει τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου. 

Το... "κυρίως πιάτο" περιλαμβάνει πέντε συναντήσεις το Σάββατο, μεταξύ των οποίων το clasico της Θεσσαλονίκης που είναι ταυτόχρονα και το ντέρμπι της αγωνιστικής, ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ.

Ο Άρης περιμένει τον "Δικέφαλο" για ένα παιχνίδι - ντέρμπι από τα παλιά, καθώς οι δύο μεγάλοι σύλλογοι ενισχύθηκαν φέτος προκειμένου να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ όμως έκανε άσχημο ξεκίνημα χάνοντας και τα δύο πρώτα παιχνίδια του, σε αντίθεση με τον Άρη που ηττήθηκε μεν στην πρεμιέρα από τον Παναθηναϊκό αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις, έκανε όμως επίδειξη δύναμης στην Τρίπολη και δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Τα εισιτήρια του αγώνα έχουν εξαντληθεί από την Τετάρτη, όταν και η ΚΑΕ Άρης αναγκάστηκε να διακόψει και την πώληση των διαρκείας, αφού όσοι τα αγόραζαν δε θα μπορούσαν να εξυπηρετηθούν για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Από εκεί και ύστερα, ο Απόλλωνας θα ψάξει στην Πάτρα την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα υποδεχόμενος τον Κολοσσό, ενώ η ΑΕΚ, που επίσης "κλυδωνίζεται" κι ας είναι αήττητη στην Α1, θα έχει μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για το "3 στα 3" απέναντι στα Τρίκαλα, τα οποία με τη σειρά της μετρούν κι αυτά δύο επιτυχίες.

Η επίσης εντυπωσιακή Κηφισιά, που πέτυχε τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής στην Πυλαία απέναντι στον ΠΑΟΚ, θα έχει με τη σειρά της την ευκαιρία να... τριτώσει τις επιτυχίες της αντιμετωπίζοντας στο "Ζηρίνειο" το Λαύριο, ενώ η Καβάλα θα υποδεχθεί τον Κόροιβο σε αμφίρροπο παιχνίδι.

Αύριο ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Κρήτη με το Ρέθυμνο και η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα στο ΣΕΦ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τον Αρκαδικό.

Το πρόγραμμα:

  • 17:00 Απόλλων Πατρών-Κολοσσός Ρόδου
  • 17:00 ΑΕΚ-Τρίκαλα
  • 17:00 Καβάλα-Κόροιβος Αμαλιάδας
  • 17:00 Κηφισιά-Λαύριο
  • 21:00 Άρης-ΠΑΟΚ