Κι όμως, ο Ηρακλής μπορούσε να γίνει... πασάς στα Γιάννενα. Αν οι παίκτες του Παπαδόπουλου είχαν περισσότερη πείρα, θα έπαιρναν το διπλό!
Ο Ηρακλής έπαιζε πολύ καλά τις αντεπιθέσεις, ενώ οι γηπεδούχοι ήταν φλύαροι χωρίς να καταφέρνουν να μπουν στην περιοχή των Θεσσαλονικέων.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Στο πρώτο μέρος είχαμε μέτριο παιχνίδι, με τον ΠΑΣ να έχει μια ελαφρά υπεροχή, χωρίς, πάντως, να ξεχωρίζει ιδιαίτερα από τον Ηρακλή. Ο Ηρακλής άρχισε ιδιαίτερα μουδιασμένα το παιχνίδι, με αντίπαλο έναν νωθρό και αργό ΠΑΣ. Οι Γιαννιώτες ήλεγχαν στο κέντρο, όπου οι "κυανόλευκοι" δείχνουν να έχουν κενά, όμως το γκολ ήρθε από ένα μακρινό σουτ του Τσάβες. Η αντίδραση του Ηρακλή ήταν άμεση, καθώς ο Βέλλιος έδειξε την κλάση του και τσίμπησε τη μπάλα μέσα από τρεις αντιπάλους, για να γράψει το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν μεγαλύτερη συνοχή στο κέντρο και στην άμυνα. Ήταν αυτοί που ήλεγχαν το παιχνίδι και, κόντρα στη ροή του, δέχτηκαν ένα γκολ η φάση του οποίου ξεκίνησε από... ελεύθερο τερματοφύλακα! Αντέδρασαν, πάντως, γρήγορα κι έδειξαν πως το μόνο που τους λείπει, τελικά, είναι η πείρα. Έχουν μέταλλο και θα δώσουν μεγάλες χαρές στους φιλάθλους του Ηρακλή.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΣΚΟΡΕΡ: 32' Ίλιτς, 62' Κοζορώνης – 35' Βέλλιος, 65' Κυριακίδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αναστάσιος Παπαπέτρου,

ΒΟΗΘΟΙ: Ιορδάνης Δημητριάδης, Γεώργιος Γεωργιάδης,

4ος Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας.

ΔΟΚΑΡΙΑ: 59' Πασάς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 72' Κοζορώνης, 90' Μπέριος - 61' Στάμου, 84' Μπουκουβάλας

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -

Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα (80' Καρανίκας), Μανιάς (83' Φερφελής), Μιχαήλ, Ακόστα (66' Λίλα), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Κοζορώνης, Ναδάλες, Τσάβες, Μπέριος.

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Πέρνις, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπάρης, Μακρής, Λάζαρ (87' Ιντζόγλου), Πασάς, Τσιλιανίδης (69' Χαντί), Βέλλιος (73' Λουκίνας), Κυριακίδης.
:
Ο αγώνας λεπτό προς λεπτό: