Βαριά ήταν, σήμερα, η ατμόσφαιρα στα γραφεία του Αγγελιοφόρου, στην Δαναϊδών, όπου οι εργαζόμενοι βρέθηκαν για τελευταία φορά, καθώς η (πρώην) εργοδοσία διεμήνυσε πως τα γραφεία κλείνουν και όλοι θα έπρεπε να μαζέψουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.


Είναι μία από τις τελευταίες πράξεις του δράματος μιας εφημερίδας που άνοιξε για να καλύψει το κενό της Μακεδονίας της Κατερίνας Βελλίδη, αλλά που μετά από μια σειρά λαθών της διοίκησης και της εργοδοσίας κατέληξε να πουλά ελάχιστα, να φορτωθεί με μεγάλα χρέη και να αναζητά την πτώχευση...

Οι εργαζόμενοι οι οποίοι, στο παρελθόν, "έβαλαν πλάτη" δεχόμενοι πρώτοι από όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να τους επιβληθεί ατομική σύμβαση, βρέθηκαν πάλι στα γραφεία της Δαναϊδών κι αποφάσισαν την έκδοση απεργιακού φύλλου. Επίσης σχεδιάζουν ομαδική κάθοδο στην Αθήνα, για συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη και υπουργούς και συγκροτούν Επιτροπή Αγώνα.

Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες θέλουν την (πρώην) εργοδοσία να παραχωρεί (;) το ένα από τα περιοδικά που εξέδιδε στο -γειτονικό- συγκρότημα της "Μακεδονίας".