ΠΑΟΚ με δυο πρόσωπα ο Δικέφαλος, είδε τον (καλύτερο) Ολυμπιακό να φεύγει με το τρίποντο από την Τούμπα, όμως είδε και τον Ρομπέρτο να είναι ο... καλύτερος παίκτης των φιλοξενούμενων!


Ακούγεται απίστευτο, αλλά είναι αληθινό! Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έβαλε δυο φορές τη μπάλα στη γραμμή κι άλλη μία ο Κασάμι! Μετά από αυτές τις τρεις φάσεις του β μέρους, με δυο καλές φάσεις και στο α', αλλά αφού είχε διαμορφωθεί το 0-2, ο ΠΑΟΚ μάλλον αδικείται από το σκορ, αφού θα μπορούσε να είχε πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ...

Ο ΠΑΟΚ είχε ένα καταστροφικό 7λεπτο, από το 27 ως το 35, όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε τα δύο γκολ. Πρέπει, όμως, να επισημάνουμε ότι το 0-1 γίνεται την ώρα που ο Κωνσταντινίδης είναι τραυματισμένος στο έδαφος.

Ο ΠΑΟΚ προσπαθούσε στην αρχή του α μέρους από τα δεξιά, αφού ο Ροντρίγκες, αριστερά, φαινόταν αποκομμένος. Αυτό άλλαξε στα τελευταία λεπτά, με τον παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι να μετατρέπεται σε πηγή κινδύνων.

Ο Δικέφαλος έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες, με Μακ και Αθανασιάδη και θα μπορούσε να ήταν πιο κοντά στο σκορ...

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από τα αριστερά, με κεφάτο Ντουρμάς, ο οποίος, όμως, μετά το 15' ... εξαφανίστηκε από τον αγωνιστικό χώρο. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι επέμεναν από αριστερά, ως το 0-2, εκμεταλλευόμενοι την αντικατάσταση, λόγω τραυματισμού, του Κωνσταντινίδη, από τον Κίτσιου.

Μετά το 0-2, ο Ολυμπιακός "κάθισε". Αντίθετα, στο β μέρος, ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά, έχασε ευκαιρίες, αλλά το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε...

Ποια ήταν η διαφορά των δύο ομάδων; Ο Ολυμπιακός ήταν ένα κλικ πιο γρήγορος... Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει μπροστά του όλες τις δυνατότητες βελτίωσης.

Όσο για τον ρέφερι του αγώνα, είχε τις κακές του στιγμές. Έδειξε κίτρινες που δεν χρειαζόταν να δείξει, ενώ στην κίτρινη του Κασάμι, για να την δείξει, σταμάτησε επίθεση του ΠΑΟΚ με τρεις παίκτες έναντι δύο.

Η ταυτότητα του αγώνα:
ΓΚΟΛ: 27' Ιντέγε, 36' Μιλιβόγεβιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 40' Τζαβέλλας, 48' Κόστα - 16' Ντουρμάζ, 41' Κασάμι, 73' Σεμπά, 79' Μποτία
ΔιαιτητέςΑθανάσιος Γιάχος, Χρήστος Ακρίβος, Δημήτριος Τάτσης4ος Διαιτητής: Αλεξάνδρος Αρετόπουλος
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΑΟΚ (Ιγκόρ Τούντορ): Όλσεν, Τζαβέλλας, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Ροντρίγκες, Κωνσταντινίδης (28' λ.τρ. Κίτσιου, 74' Ζάιρο), Πέλκας (46' Μπερμπάτοφ), Μακ, Αθανασιάδης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (85' λ.τρ. Σαλίνο), Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Σεμπά, Φορτούνης (64' Καμπιάσο), Ντουρμάζ, Ιντέγε (68' Φινμπόγκασον)

Το παιχνίδι λεπτό προς λεπτό: