Στο Δημαρχείο της Θεσσαλονίκης βρέθηκε, σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο Δημαρχείο -και συγκεκριμένα στην αίθουσα "Μανόλης Αναγνωστάκης") για να μαγνητοσκοπηθεί η εκπομπή πολιτικού λόγου "Πόλις, Πολίτης, Πολιτική", με τον Βαγγέλη Πλάκα. Με την ευκαιρία συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη κι ο τελευταίος τον συνόδεψε ως την αίθουσα. Εκεί, του ευχήθηκε καλή επιτυχία (είναι γνωστές οι καλές σχέσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης με την οικογένεια Μητσοτάκη) και τον παρέδωσε στον Βαγγέλη Πλάκα και τον εικονολήπτη Σπύρο Κόπανο (που είχε και... γενέθλια και δέχτηκε μάλλον περισσότερες χειραψίες από τον υποψήφιο αρχηγό) για τη μαγνητοσκόπηση.

Μάλιστα, ο δήμαρχος, χαρακτήρισε «σημαντικό βήμα αυτό που έγινε επί θητείας του στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης αναφορικά με τις προτάσεις που είχε κάνει για τις αξιολογήσεις και τις ποσοστώσεις σε αυτό το καρκίνωμα που λέγεται δημόσια διοίκηση και μεταρρύθμιση της δημόσιας διοίκησης».

Κατά την επίσκεψή του, στο δημαρχείο, δεν έλειψαν οι... σέλφις (στη φωτογραφία με την Βασιλική Νάκου, επί των δημοσίων σχέσεων), ενώ το μόνιμο σχόλιο όλων όσων τον είδαν ήταν ένα: "Είναι ψηλός, ε"; Για να προσθέσουν (όλοι ανεξαιρέτως): "Δεν τον είχα για τόσο ψηλό... Αλλά να μου πεις, αν σκεφτείς τον μπαμπά..."

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό μέσω... Τουίτερ, υπογραφές εναντίον της επιβολής νέας εισφοράς στους ελεύθερους επαγγελματίες, συγκεντρώνει ο υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Οι ελεύθεροι επαγγελματίες άκουσαν πολλά σενάρια σήμερα. Παίρνω πρωτοβουλία και μαζεύω υπογραφές για να μπει τέλος στη φοροκαταιγίδα» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με συνεργάτες του «γαλάζιου» βουλευτή, με την κίνηση του, ο κ. Μητσοτάκης θέλει να δώσει ένα δείγμα για το πώς θα γίνεται στην πράξη το άνοιγμα της Ν.Δ. στην κοινωνία.