Μπόλαρης: Δυο χρόνια μιλάω με τον ΣΥΡΙΖΑ


Πριν από δύο χρόνια άρχισε η πολιτική συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, για συνεργασία μαζί του, και τώρα καρποφόρησε, δήλωσε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μάρκος Μπόλαρης.


Ο κ. Μπόλαρης, παλιό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Α' εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης -σε εκλόγιμη θέση. Η επιλογή αυτή, που, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβλήθηκε κεντρικά, ήταν αφορμή για διάφορες "καραμπόλες" στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ σε Α και Β Θεσσαλονίκης, αλλά και για γκρίνιες και παράπονα.

«Είναι ανοιχτός ένας πολιτικός διάλογος περίπου δύο χρόνια, ο οποίος ξεκίνησε όταν συζητήσαμε τη δυνατότητα διεκδίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτή η συζήτηση δεν σταμάτησε ήταν σε εξέλιξη, κυρίως υπαγορευμένη από τις έντονες ανάγκες που έχουν οι πολίτες, ο λαός της χώρας. Αυτή η πολιτική συζήτηση οδήγησε σε αυτή τη συνεργασία, αφού δύο άλλες φορές τα εγχειρήματα απέτυχαν», είπε ο ίδιος στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ "Πρακτορείο FM 104,9".

«Η συζήτηση για τον ελληνικό λαό, η συζήτηση για την κυβέρνηση, η συζήτηση για τον ΣΥΡΙΖΑ, η συζήτηση για τον Αλέξη Τσίπρα θα έπρεπε να είναι: Πάμε μπροστά. Αφήνουμε τη μιζέρια πίσω. Αφήνουμε την κακομοιριά πίσω, δημιουργούμε όρους για να φύγει μπροστά η κοινωνία, να φύγει μπροστά η οικονομία. Φεύγουμε μπροστά με ψηλά το κεφάλι για να μπορέσουμε να αλλάξουμε το κλίμα στην κοινωνία», τόνισε ο κ. Μπόλαρης.

Σχόλια