Τρεις άνθρωποι (ο ένας είναι αστυνομικός) νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, μετά από οικογενειακό επεισόδιο που, λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Όλα άρχισαν από τον καβγά νεαρού και της αδελφής του στο διαμέρισμά τους στην οδό Στρωμνίτσης, στην περιοχή Χαριλάου. Γείτονες που άκουσαν το τι γινόταν, κάλεσαν την αστυνομία. Στο μεταξύ, ο νεαρός τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε τη γυναίκα στα πόδια!
Την ώρα εκείνη στην πόρτα του είχαν φθάσει αστυνομικοί, που είχαν επιληφθεί του περιστατικού. Με το που άκουσαν τους πυροβολισμούς προσπάθησαν να καλυφθούν, αλλά ο δράστης τους άκουσε και πυροβόλησε προς την πόρτα! Μια σφαίρα διαπέρασε την ξύλινη πόρτα και καρφώθηκε στην αριστερή ωμοπλάτη ενός αστυνομικού!
Μόλις ο δράστης κατάλαβε τι είχε κάνει, έστρεψε το πιστόλι στον κρόταφο κι αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει! Τραυματίστηκε και οι αστυνομικοί βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν έφοδο στο διαμέρισμα.
Τα δυο αδέλφια μεταφέρθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο κι ο αστυνομικός στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Οι πληροφορίες θέλουν να μην κινδυνεύει η ζωή και των τριών.