Με το τόπι είναι σίγουρο ότι τα πηγαίνει καλά. Πριν λίγο, στην Τούμπα, ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ έδειξε ότι τα πηγαίνει καλά και με τους φιλάθλους: Ξέρει να τους ξεσηκώνει!


"Ο πατέρας μου γεννήθηκε 15 χιλιόμετρα από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα. Είμαστε κάτι σαν αδέλφια. Γι αυτό, σαν αδελφός, θα παλέψω για σας", δήλωσε, από το χορτάρι της Τούμπας, το νέο απόκτημα του Δικεφάλου, λίγο πριν μοιράσει μπάλες στους 10.000 ΠΑΟΚτσήδες που συγκεντρώθηκαν σήμερα στο γήπεδο της Τούμπας, για να καλωσορίσουν τον Βούλγαρο μεσοεπιθετικό.



Μάλιστα, φάνηκε ξαφνιασμένος από την υποδοχή, αφού έσπευσε να δηλώσει: "Είμαι ένας απλός άνθρωπος, που παίζει ποδόσφαιρο"...

Ο Μπερμπάτοφ έφθασε στην Τούμπα με ένα πολυτελές Ι.Χ. και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια. Εκεί, στη θέση 10, τον περίμενε η φανέλα του, με τον ίδιο αριθμό. Λίγο αργότερα, πατούσε το χορτάρι της Τούμπας και η μέρα γίνονταν... πιο φωτεινή, από τους πυρσούς των οπαδών του ΠΑΟΚ, ενώ συνθήματα υπέρ του και υπέρ της ομάδας, ακούγονταν συνεχώς.

"Είναι τρελός ο Βούλγαρος", "Μπερμπάτοφ, είσαι τρέλα με την ασπρόμαυρη φανέλα", ακούστηκαν ανάμεσα στον ύμνο του ΠΑΟΚ και... συνθήματα κατά του Πειραιά.



Σύντομες δηλώσεις έκανε και ο προέδρος της ΠΑΕ, ο οποίος καλωσόρισε τον παίκτη "στο νέο του σπίτι, στο γήπεδο της Τούμπας, που παίρνει δύναμη από τους φίλους της ομάδας, δύναμη που θα πάρεις κι εσύ", ενώ ο Μπερμπάτοφ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ιβάν Σαββίδη που "επέμενε να με φέρει στη Θεσσαλονίκη".

Στο τέλος της παρουσίασης, ο Μπερμπάτοφ τράβηξε... βίντεο τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, την ώρα που φώναζαν συνθήματα υπέρ του, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που προσπαθούσαν, μάλλον μάταια, να βγουν μια σέλφι με τον Βούλγαρο ποδοσφαιριστή.