Ρούχα μαϊμούδες, από το e-shop που είχε στήσει η ίδια, πουλούσε 31χρονη η οποία συνελήφθη, μαζί με τον 37χρονο αλλοδαπό συνεργό της.

 

Αστυνομικοί εντόπισαν τα σπίτια τους κι έκαναν έφοδο σε αυτά. Βρήκαν μέσα 239 προϊόντα μαϊμούδες (ρούχα, τσάντες κι άλλα αξεσουάρ) 365 μεταλλικές ετικέτες γνωστής εταιρίας ρούχων και 720 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως εισπράξεις του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Εναντίον της 31χρονης Ελληνίδας και του αλλοδαπού συνεργού της, που ήταν και ο προμηθευτής, σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία, απάτη, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις των νόμων περί σημάτων, αθέμιτου ανταγωνισμού και παρεμπορίου.

Επειδή βρέθηκαν, ακόμη, εντολές αποστολής δεμάτων εταιρίας ταχυμεταφορών, οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των αποστολών των απομιμητικών προϊόντων, έπειτα από διαδικτυακές παραγγελίες, ώστε να εκτιμηθεί η ζημία που υπέστη η παθούσα εταιρία, συνεχίζεται.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.


Τη φωτογραφία έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.