Στις 6 το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας 31 Αυγούστου 2015, θα εκπέμψει, από τους 104,9 στα FM, το Πρακτορείο, ο νέος ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός της Θεσσαλονίκης.

 

Πρόκειται για το ραδιόφωνο του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, που θα εκπέμπει από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, στη συχνότητα που κατέχει ο διεθνής εκθεσιακός φορέας.

Πρώτος πίσω από το μικρόφωνο θα καθίσει, στις 6 το πρωί, ο προϊστάμενος του σταθμού, Θανάσης Τσίγγανας. Θα λέει την πρώτη καλημέρα στους ακροατές του νέου ραδιοφωνικού σταθμού, κάθε μέρα, από τις 6-8 π.μ.

Θα ακολουθεί η πρωινή ενημερωτική εκπομπή με τον Κώστα Μπλιάτκα (8-10 π.μ.). Τη σκυτάλη της ενημέρωσης θα παίρνουν, κατά σειράν, οι Χρήστος Μάτης και Θ. Τοσουνίδης, Φάνης Γρηγοριάδης και Νίκος Γιώτης, Κάτια Παπαδοπούλου, Δήμητρα Κεχαγιά (στο μεσημεριανό Μαγκαζίνο), Έφη Καρκίτη, Ντίνος Καραμητρούσης και Ρούλα Αβραμίδου, ενώ θα μεταδίδεται κι ένα πολιτιστικό ημίωρο, το οποίο θα επιμελείται και θα παρουσιάζει η Βίκυ Χαρισοπούλου.

Στην παραγωγή εντάχθηκαν οι Βαρβάρα Καζαντζίδου, Αναστασία Τελιανίδου και Αλεξία Τζιώνα(θα είναι και… ντουέτο, το Σαββατοκύριακο με τη Νικόλ Καζαντζίδου), ενώ θα υπάρχουν ένθετες εκπομπές Lifestyle, οικονομικά ενημερωτικά ένθετα και μία εβδομαδιαία εκπομπή για την οικονομία από την Αλεξάνδρα Γούτα.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ΑΠΕ-ΜΠΕ Μιχ. Ψύλλος, ο δημοσιογράφος Κώστας Δρακόπουλος που έχει την ευθύνη των ραδιοφώνων, αλλά και του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΠΕ-ΜΠΕ, καθώς και ο αναπληρωτής διευθυντής Θεσσαλονίκης του πρακτορείου, Μπ. ΓΙαννακίδης, υπόσχονται κι άλλες εκπλήξεις, που θα τις ακούσουμε από Δευτέρα.

Χθες, έγινε στην αίθουσα Αιμ. Ριάδης της ΔΕΘ η επίσημη παρουσίαση του Πρακτορείο FM. Από όλους μας ευχές για να είναι καλοτάξιδος ο νέος ενημερωτικός ραδιοφωνικός σταθμός.