Δυο Έλληνες, ηλικίας 70 και 20 χρόνων, συνελήφθησαν, χθες, 10 Αυγούστου 2015, στη Θεσσαλονίκη, ως οι απαγωγείς 46χρονου ιδιοκτήτη συνεργείου αυτοκινήτων από τα Ιωάννινα!


Οι δράστες, σύμφωνα με την αστυνομία, απήγαγαν τον 46χρονο από τα Γιάννινα. Με τη βία τον έβαλαν στο πορτ μπαγκάζ του Ι.Χ. αυτοκινήτου του 70χρονου, τον έδεσαν πισθάγκωνα με χειροπέδες, του πήραν 200 ευρώ που είχε πάνω του και το Ι.Χ. του πατέρα του και τον έφεραν, από τα Γιάννινα στην αγροτική περιοχή της Εθνικής Οδού Σταυρού – Βρασνών, όπου τον κλείδωσαν σε ένα... αυτοκινούμενο τροχόσπιτο.

Η απαγωγή έγινε την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015, αλλά το θύμα κατάφερε να δραπετεύσει από το τροχόσπιτο και να πάει στην αστυνομία όπου εξιστόρησε την περιπέτειά του.

Λίγες ώρες αργότερα οι δράστες συνελήφθησαν και, εναντίον τους, σχηματίστηκε δικογραφία για αρπαγή κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.