Σήμερα το απόγευμα θα δώσει, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, το περίφημο ντιμπέιτ της παραλίας, όπου θα απαντήσει στα ερωτήματα τριών -επιλεγμένων- δημοσιογράφων, στο Θέατρο Κήπου των Εποχών στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.


Την ιδέα είχε ο ραδιοφωνικός παραγωγός τού Imagine 89,7 και εκδότης του περιοδικού Soul, Στέφανος Τσιτσόπουλος, ο οποίος κράτησε για τον εαυτό του τη μία από τις δύο δημοσιογραφικές θέσεις. Επιλέχθηκαν, ακόμη, η Κική Τσιλιγγερίδου, παρουσιάστρια ειδήσεων στο δημοτικό κανάλι TV100 κι ο Δημήτρης Διαμαντίδης, οικονομικός συντάκτης του Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Το ντιμπέιτ θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ 1 και θα παρακολουθήσουν περίπου 700 Θεσσαλονικείς (τόσες είναι οι θέσεις του ανοικτού θεάτρου). 

Επίσης, κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, ο Σταύρος Θεοδωράκης, θα συναντηθεί (στις 5.15 το απόγευμα) με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστα, με το δήμαρχο Θεσσαλονίκης (που... έχει δηλώσει εδώ και καιρό Ποταμίσιος) Γιάννη Μπουτάρη και θα παρουσιάσει τις προτεραιότητες της κυβερνητικής πολιτικής του κόμματός του, οι οποίες, σύμφωνα με διαρροές από το κόμμα του, αφορούν ως επί το πλείστον, την καταπολέμηση της ανεργίας και την αναθέρμανση της επιχειρηματικότητας.