Να... απολογηθεί μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, για λίγες μέρες που πέρασε στις Καβουρότρυπες της Χαλκιδικής, αναγκάστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.


Αιτία για την ανάρτησή του στάθηκε σχόλιο σε εφημερίδα, για το ότι απουσίασε από το υπουργείο του. 

Πάντως, η απάντηση του κ. Μάρδα βγάζει... είδηση: Προβλέπει εξελίξεις μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Διαβάστε την απάντηση του κ. Μάρδα:

"Περί διακοπών λόγος…

Τόλμησα να κάνω ένα διήμερο μιας μικρής ανάπαυλας το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στο «ξενοδοχείο μου των χιλίων άστρων» στις Καβουρότρυπες στη Χαλκιδική, (σε ιδιωτικό χώρο) προσκαλώντας κάποιους φίλους με τα αντίσκηνά τους. Ένας συντάκτης εφημερίδας, στο πλαίσιο ενός πιπεράτου σχολίου, σημείωνε ότι προκάτοχός μου δεν είχε καν χρόνο (το Σαββατοκύριακο!!!) , να πάει στο Καβούρι για… σουβλάκι, σε ημέρες όπου ετοιμαζόταν Μνημόνιο. 

Η απάντησή μου είναι απλή. Όταν κάποιος οργανώνει όπως πρέπει τη δουλειά του, μπορεί να απουσιάζει ακόμη και για λίγο κάποιες δύσκολες ημέρες.

Επίσης, δε γνωρίζω κάποιον προκάτοχό μου να έχει κάνει λιγότερο από πέντε συνεχόμενες ημέρες διακοπές, (με Σαββατοκύριακο συνυπολογισμένο), το Καλοκαίρι συνολικά. Αυτές θα είναι οι δικές μου έως τα τέλη του Αυγούστου! Και αυτό δεν οφείλεται σε οργανωτικά προβλήματα, αλλά στους περιορισμούς και στις πιθανές εξελίξεις που ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε έως το τέλος του μήνα"!.