Νεαρός αναρτούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας, που απεικόνιζε την ανήλικη πρώην φίλη του, σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης με… ειδικά γούστα!

 

Ο 32χρονος Έλληνας συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από σχετική καταγγελία της παθούσας. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της Πορνογραφίας Ανηλίκων, της Παράνομης Βίας, της Απειλής, της Εξύβρισης και για παράβαση του Νόμου περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Αρχικά ο νεαρός δημιούργησε δημόσιο προφίλ με δικό του ψευδώνυμο. Στη συνέχεια, όμως, το μετέτρεψε, έβγαλε… στη φόρα το όνομα και το κινητό τηλέφωνο της πρώην φίλης του κι αυτή δέχονταν δεκάδες κλήσεις τη μέρα για να συνευρεθεί με άλλους χρήστες της ίδιας ιστοσελίδας!

Η ανήλικη επικοινώνησε μαζί του και του ζήτησε να “κατεβάσει” τις φωτογραφίες και τα βίντεο, αλλά εκείνος την έβριζε και απειλούσε ότι… θα τη δείρει! Για να γλιτώσει, η ανήλικη προσέφυγε στην αστυνοπία και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.