Μπορεί μια ομάδα να έχει κερδίσει με 3-1 έχοντας… ένα κόρνερ, 30-70 την κατοχή κι ελάχιστες ευκαιρίες (κι αυτές… μετά το 3-0); Ναι, αν λέγεται ΠΑΣ κι ο αντίπαλός της ΠΑΟΚ!

 

Ο Δικέφαλος πήγε με… δώρα στα Γιάννενα. Το πρώτο το παρέδωσε ο Όλσεν μόλις στο 4’ . Έκανε την έξοδο του… Μεσολογγίου, του φυγε μπάλα και παίκτης σε… πλάγιο άουτ κι έτσι έγινε το 1-0. Το 2-0 το ανέλαβε ο Σάμπο. Ασύλληπτο βολέ, στο… 49’. Κι εκεί τέλειωσε το παιχνίδι. Ειδικά όταν ο Ζάιρο που είχε ήδη, κίτρινη κάρτα, χτύπησε αντίπαλο σε διεκδίκηση, πήρε, –δίκαια- δεύτερη κάρτα και αποβλήθηκε…

Το τρίτο γκολ ήρθε φυσιολογικά, καθώς ο ΠΑΟΚ πίεζε, έπαιζε με 10 παίκτες κι άφηνε κενά. Όπως φυσιολογικά ήρθε το γκολ του ΠΑΟΚ, που θα έπρεπε να ΄χει έρθει νωρίτερα, καθώς οι ευκαιρίες υπήρχαν, αλλά υπήρχε κι ο Βελλίδης…

Για την αποβολή του Ζάιρο θα πούμε ότι σωστά δόθηκε η δεύτερη κίτρινη, όχι, όμως και η πρώτη, όπως λανθασμένη ήταν και η κίτρινη σε ανάλογη περίπτωση του ΠΑΣ, στο τέλος.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: 4' Μανιάς 4', 51' αυτ. Σάμπο , 75' Τσάβες - 90+2' Βίτορ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)

ΔΟΚΑΡΙ: 90+1' Σαπαλίδης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 48' Τσάβες, 87' Φερφελής / 24' Κάτσε, 41' Σάμπο 45' Ζάιρο / Τσάβες 48', Φερφελής 87'

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 62' Ζάιρο (2η κίτρινη)

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Μπεριος, Τσουκαλάς, Ναδάλες, Ίλιτς (Γιάκος 71'), Τσάβες (Σαπαλίδης 86'), Ακόστα, Μανιάς (Φερφελής 79')

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Κόστα, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε, Σάμπο (Ροντρίγκες 60'), Πέλκας, Ζάιρο, Μακ (Μυστακίδης 70')