Βήμα πρόκρισης θέλει να κάνει, από σήμερα, ο ΠΑΟΚ, κόντρα στην Μπρόντμπι, ώστε να βρεθεί στους ομίλους του Europa League, εκεί που ανήκει, δηλαδή και να “σβήσει” το κακό φίνις της περσινής χρονιάς.

 

Σύμφωνα με το paokrevolution.net και τον συνάδελφο Γιώργο Ζαΐρη, ο Τούντορ θα προτιμήσει όπως όλα δείχνουν να ξεκινήσει με σύστημα 3-5-2. Ο Όλσεν θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Μαλεζάς, Βίτορ και Κόστα τριάδα στην άμυνα, ο Κωνσταντινίδης δεξιά, ο Κίτσιου αριστερά, οι Τζιόλης, Κάτσε και Πέλκας στα χαφ και οι Μακ με Ροντρίγκες δίδυμο στην επίθεση. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Γλύκος, Πούγγουρας, Κ.Σαββίδης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης, Μυστακίδης, Κουλούρης.

Αποκλείστηκε από την αποστολή ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς  (αποχώρησε λίγα λεπτά μετά την έναρξη της χθεσινής προπόνησης). Επίσης, ως χθες αργά το βράδυ, δεν είχαν φθάσει στην ΠΑΕ όλα τα απαραίτητα χαρτιά για να δηλωθεί ο Αντόνις (λόγω διαφοράς ώρας με την Αυστραλία). Φυσικά θα λείπουν και οι τιμωρημένοι Σκόνδρας και Τζαβέλας (ο πρώτος, για την αποβολή του “έφαγε” τρεις αγωνιστικές).

Το παιχνίδι αρχίζει στις 8 μ.μ. και θα μεταδοθεί από τη Nova. Ως χθες το μεσημέρι είχαν πουληθεί 7.500 εισιτήρια.

Ειδικό… φροντιστήριο έγινε στους φιλάθλους κι αυτό επειδή για τέσσερα παιχνίδια στο Europa League ο ΠΑΟΚ έχει πληρώσει 48000 ευρώ για πρόστιμα στην UEFA! Για τον εντός έδρας αγώνα με την Λοκομοτίβα πλήρωσε 30.000 ευρώ, για το εντός με την Σπαρτάκ 3.000 ευρώ και άλλα 15.000 ευρώ για το εκτός με τους Σλοβάκους!