Στις 15 Αυγούστου θα εκπέμψει για 1η φορά το PONTOS TV! Ο Τηλεοπτικός σταθμός που θα εκπέμπει στην Περιφέρεια Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης έχει σκοπό να συνδράμει στην διάσωση και την μετάδοση της συλλογικής μνήμης πριν αυτή φθαρεί από τον χρόνο.

 

Το PONTOS TV θα καταθέτει καθημερινά την ολοκληρωμένη, επιστημονική, αντικειμενική καταγραφή της πολιτιστικής κληρονομιάς, του  Ποντιακού Ελληνισμού και όχι μόνο.

Πολιτιστικά δρώμενα, ήθη και έθιμα, έρευνες και συνεντεύξεις θα είναι οι πρωταγωνιστές του νέου καναλιού που φιλοδοξεί να αποτελέσει  μια όαση πολιτισμού  στο σύγχρονο τηλεοπτικό σκηνικό με αιχμή του δόρατος τον ποντιακό πολιτισμό και την ιστορία.

Το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα, μετά την 15θήμερη δοκιμαστική περίοδο εκπομπής, την 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει κανονικά το πρόγραμμα του μεταδίδοντας ενδιαφέρουσες εκπομπές ιστορικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα που παρήγαγε το τελευταίο 6μηνο.

Τα σχέδια των υπευθύνων είναι φιλόδοξα και ιδιαίτερα ελκυστικά για τους λάτρεις της παράδοσης και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.