Το όνομά του, πριν μερικά χρόνια, ήταν ιδιαίτερα γνωστό στις τάξεις των επιχειρηματιών της Θεσσαλονίκης. Κατηγορήθηκε, όμως, για υπεξαίρεση –μάλιστα καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων- κι επρόκειτο να δικαστεί και για νέα υπόθεση!

 

Τον καιρό που… έδεναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα (το 2004 και 2005), το όνομά του έδινε κι έπαιρνε στους κοσμικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης. Από τότε, όμως, είχε αρχίσει να… ξεχνά να πληρώνει την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία. Έτσι, κάποια στιγμή, κάθισε στο εδώλιο.

Ο 58χρονος πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ανώνυμης εταιρίας δεν εξέτιε την ποινή του, καθώς ήταν φυγόποινος. Μάλιστα, επειδή σε βάρος του εκδόθηκε νέο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με το οποίο παραπέμπεται να δικαστεί για παρόμοια υπόθεση, εκδόθηκε και ένταλμα σύλληψης.

Τον επιχειρηματία συνέλαβαν χθες (23-07-2015) το πρωί, στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Όπως ανακοινώθηκε έχει καταδικαστεί… τέσσερις φορές, σε συνολική ποινή φυλάκισης 35 μηνών, για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης αντικειμένου μεγάλης αξίας, της απιστίας καθώς και για μη καταβολή οφειλών προς το Δημόσιο, κατά τα έτη 2004 και 2005. Επίσης, του έχει απαγορευτεί η έξοδος από τη χώρα.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.