Ο Ιγκόρ Τούντορ ζήτησε από τους πάντες να αποχωρήσουν από την προπόνηση του ΠΑΟΚ, επειδή ήθελε να δοκιμάσει τακτικές. Έτσι κι έγινε, αλλά το… ελβετικό τυρί που έχει για γήπεδο η αντίπαλος του ΠΑΟΚ δεν προσφέρει ασφάλεια!

 

Όποιος ήθελε να δει την προπόνηση, αρκούσε να… τραβήξει τις λινάτσες που ήταν κρεμασμένες στη συρμάτινη περίφραξη κι έβλεπε τα πάντα! Το Thessports.gr δημοσίευσε φωτογραφία με… περαστικούς που έριχναν μια ματιά στις ασκήσεις τακτικής του Τούντορ…

Περνώντας κανείς την πορτα του Κρανιτσεβίτσεβα, του γηπέδου που θα γίνει το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στην Λοκομοτίβα και στον ΠΑΟΚ, είναι να απορεί, πως είναι δυνατόν η ΟΥΕΦΑ να δίνει άδεια να γίνονται αγώνες σε τέτοια γήπεδα!

Πρόκειται για ένα γήπεδο – αντίκα, ηλικίας σχεδόν 100 χρόνων, το οποίο έζησε τέσσερις χώρες και φιλοξένησε τέσσερις διαφορετικές εθνικές ομάδες!

Το “Κρανιτσεβίτσεβα” είναι χτισμένο στην καρδιά του Ζάγκρεμπ λίγα λεπτά δρόμο από το ιστορικό κέντρο της πόλης, ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1914 και ολοκληρώθηκε το 1921…

Όταν ξεκίνησε να χτίζεται, το Ζάγκρεμπ άνηκε στο “Βασίλειο της Γιουγκοσλαβίας”, στο διάστημα 1941-45 άνηκε στο “Ανεξάρτητο Κράτος της Κροατίας”, από το 1946 άνηκε στην “Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας” κι από το 1991 είναι η πρωτεούουσα της “Δημοκρατίας της Κροατίας”. Οι Εθνικές ομάδες των τεσσάρων αυτών χωρών, έχουν χρησιμοποιήσει αυτό το γήπεδο ως έδρα.

Οι 3.850 θέσεις είναι πλαστικές, καλοδιατηρημένες και έχουν στέγαστρο. Απέναντι ακριβώς βρίσκεται μια εξέδρα ορθίων κι εκεί θα οδηγηθούν, αύριο, για το παιχνίδι, οι φίλαθλοι του Δικεφάλου.

Φαβορί ο ΠΑΟΚ, λένε οι Κροάτες

Ο προπονητής της Λοκομοτίβα, Άντε Τσάτσιτς, χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ως φαβορί, όχι μόνο για τον αυριανό αγώνα, αλλά και για την πρόκριση.

«Στο πρώτο παιχνίδι θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε ζωντανοί ενόψει του αγώνα της Τούμπας, αυτός είναι ο στόχος μας για τον πρώτο αγώνα. Έχουμε δώσει έξι ματς, τρία φιλικά και τρία επίσημα. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ δεν είχε πολύ χρόνο προετοιμασίας και αυτό ίσως είναι αβαντάζ για εμάς απέναντι στην ομάδα του Τούντορ. Δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμοι οι τραυματίες. Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί για την αυριανή αναμέτρηση, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να μείνουμε ζωντανοί», δήλωσε.

Τούντορ: Η πρόκριση είναι στο χέρι μας

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, Ιγκόρ Τούντορ, στη συνέντευξη Τύπου, κατά κάποιο τρόπο συμφώνησε, τονίζοντας πως η απόδοση της ομάδας του θα είναι ο… ρυθμιστής της εξέλιξης και των δύο αναμετρήσεων.

«Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο τον ξέρουμε. Έχω μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές για τη Λοκομοτίβα. Συμφωνώ ότι η πρόκριση εξαρτάται από εμάς καθαρά. Είναι μία ομάδα με νεαρούς παίκτες, δε θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά θέλω να βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο το καλό μας πρόσωπο», δήλωσε.