Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους συνταξιούχους, μέλη του ΕΔΟΕΑΠ. Έμαθαν, με sms, ότι προς το παρόν δε θα πάρουν επικουρική σύνταξη!

 

«Οι επικουρήσεις μηνός Αυγούστου θα καταβληθούν μετά την επίλυση του προβλήματος ταμειακής ρευστότητας. Ζητήθηκε η αρωγή των Ενώσεων. Θα υπάρξει νέα ενημέρωση», ανέφερε το γραπτό μήνυμα που πήραν τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ – συνταξιούχοι δημοσιογράφοι και υπάλληλοι ΜΜΕ.

Στη συνέχεια, με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ ενημερώνει τα μέλη του ότι για τις επικουρικές συντάξεις θα ανακοινωθεί η ημερομηνία καταβολής τους, δεδομένης της δυσχέρειας που έχει δημιουργηθεί στις καταβολές του αγγελιόσημου και των εισφορών, λόγω της τραπεζικής αργίας. Οι παροχές που αφορούν στις υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης συνεχίζονται κανονικά τόσο από τις κεντρικές υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ όσο και από τα συμβεβλημένα διαγνωστικά κέντρα και θεραπευτήρια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, έχει προηγηθεί εδώ και πολύ καιρό αίτημα του Οργανισμού προς τις ενώσεις - μέλη του και ειδικά στην ΕΣΗΕΑ για την προσωρινή διευκόλυνση του Ταμείου.