Έναρξη για το καθιερωμένο και κορυφαίο ετήσιο Kivotos Mykonos International Open του σκουός, το οποίο ξεκίνησε στο γήπεδο του ξενοδοχείου Κιβωτός, στο Ορνό της Μυκόνου. Η διοργάνωση διεξάγεται από το 2001.

 

Η συμμετοχή στο Κιβωτός Μύκονος Όπεν είναι και φέτος εντυπωσιακή. Συμμετέχουν επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες παίκτες, σε δύο διαφορετικές κατηγορίες, με πιο σημαντικές τις συμμετοχές του Δημήτρη Διαμαντόπουλου (Νο 3 Ιταλίας), του Sam Van Brusselen (Νο 2 Βελγίου), του Κύπριου πρωταθλητή Μάριου Χαμπίδη και φυσικά του Έλληνα πρωταθλητή Πέτρου Τζαμαλούκα που είναι άλλωστε και ο διοργανωτής του τουρνουά σε συνεργασία με το Κιβωτός.

Φυσικά όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αυτοί που στηρίζουν το τουρνουά είναι οι παίκτες από όλη την Ελλάδα, παίκτες σκουός της Μυκόνου, από τους τέσσερις Ομίλους της Αθήνας, Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, Βάρη, Holmes, Κορωπί, από την Κόρινθο και απ’ όλη την χώρα.

Το Kivotos Mykonos International Open είναι μια από τις σημαντικότερες προσπάθειες για ανάπτυξη του αθλήματος του σκουός στην χώρα μας.