11758888_812991292133553_1976413220_nΝερά, ροδάκινα, καρπούζια και κεράσια μοίρασαν σήμερα στους εθελοντές του Σέιχ- Σου, οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές της Θεσσαλονίκης.

 

Την πρωτοβουλία ανέλαβαν από κοινού οι: Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης, Σωματείο Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ», Σωματείο μικροπωλητών και παραγωγών λαϊκών αγορών εκτός Θεσσαλονίκης « Μακεδονία».

Ο Δημήτρης Νάκος, γραμματέας του συλλόγου εθελοντών Φιλύρου - Χορτιάτη ευχαρίστησε τους πωλητές κι εμπόρους των λαϊκών αγορών για την ευγενική τους χειρονομία. Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι στις λαϊκές αγορές ανέφεραν πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει συμβολικό χαρακτήρα και αποτελεί μία κίνηση. ώστε να νιώσουν οι εθελοντές. ότι δεν παλεύουν μόνοι τους.

«Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Μακάρι να είχαμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής.

« Είναι ένα μικρό δείγμα της ευγνωμοσύνης μας προς αυτούς τους ανθρώπους που προστατεύουν το μοναδικό πνεύμονα πρασίνου της πόλης μας», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Λάζαρος Παυλίδης.

Στην συνάντηση παρών ήταν και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα λαϊκών αγορών της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Χριστόπουλος. Συνεχάρη τόσο τα σωματεία, όσο και τους εθελοντές, ενώ άκουσε και τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι τελευταίοι, δεσμευόμενος να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την επίλυση τους.