Το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ & Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής ΤΕ του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας οργανώνει ημερίδα με θέμα:  "Από τη Θεωρία στην Πράξη. Ζητήματα Χώρου και Κατασκευών".


Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, από τις 9.30 πμ- 16.30 μμ, στο μικρό Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του ΤΕΙ/ΚΜ.

Θα παρουσιαστούν μελέτες, υλοποιημένα έργα, αποτελέσματα ερευνών, με στόχο να ενδυναμώσουν την αντίληψη μας για το οικιστικό περιβάλλον, τις κατασκευές και το δημόσιο χώρο. Οι προσκεκλημένοι ομιλητές είναι διακεκριμένοι επιστήμονες του ακαδημαϊκού και επαγγελματικού χώρου και η συμμετοχή τους μας τιμά ιδιαίτερα.

Η Επιστημονική Ημερίδα αποτελεί την πρώτη από μια σειρά ανάλογων επιστημονικών πράξεων, τις οποίες το Τμήμα έχει την πρόθεση να διοργανώνει, πλέον, σε ετήσια βάση. Απευθύνεται στους φοιτητές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, αποφοίτους των Τμημάτων του ΤΕΙ/ΚΜ, επιστήμονες σχετικών τομέων και κάθε ενδιαφερόμενο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, στο φουαγιέ του Συνεδριακού Κέντρου, θα εκτεθούν έργα του Τμήματος Σχεδιασμού & Τεχνολογίας Ενδύματος και πρότυπες κατασκευές των Τμημάτων Μηχανολόγων ΤΕ και Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ του ΤΕΙ/ΚΜ.