Μήνυσε τους εργαζόμενους που ζήτησαν τα δεδουλευμένα τους η εργοδοσία στον Αγγελιοφόρο! Υποστηρίζει, στη μήνυσή του, ότι με τις ενέργειές τους κατέληξαν στο κλείσιμο των εντύπων τον περασμένο Ιανουάριο, καθώς οδήγησαν τους συναδέλφους τους σε επίσχεση εργασίας!


Θεωρεί, ακόμη, ότι παραπλάνησαν έξι φορές τα δικαστήρια (το Ειρηνοδικείο), όπου, καθοδηγώντας μάρτυρες, κατάφεραν να επιδικάσουν τα δεδουλευμένα στο όνομά τους, υποστηρίζοντας ψευδή στοιχεία για την οικονομική τους κατάσταση.

Η αντίδραση της ΕΣΗΕΜ-Θ ήταν άμεση. Σε ανακοίνωσή της κατηγορεί την εργοδοσία του Αγγελιοφόρου ότι τρομοκρατεί τους εργαζόμενους.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης της Ένωσης Συντακτών έχει ως εξής:

Με μηνύσεις απαντά η εργοδοσία της εφημερίδας «Αγγελιοφόρος» στις ενέργειες εργαζομένων που διεκδίκησαν δεδουλευμένα τα οποία τους οφείλει η επιχείρηση.

            
Η τακτική που υιοθέτησε ο Β. Μπακατσέλος αποτελεί προσπάθεια τρομοκράτησης: εργαζόμενοι τους οποίους κρατάει απλήρωτους βρίσκονται διωκόμενοι με στόχο να πάψουν να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους.
            
Η ΕΒΕ ΑΕ ας αναλογιστεί την ευθύνη της για ατελείωτα κρούσματα επιλεκτικής εκ μέρους της εφαρμογής του νόμου εις βάρος των εργαζομένων, ας πάψει να εκθέτει το εύρος της εκδικητικότητάς της εναντίον όσων διεκδικούν αυτά που τους οφείλονται, και ας αναλωθεί στην προσπάθεια αποπληρωμής των δεδουλευμένων πολλών μηνών.