Ο Ηρακλής ήθελε να συνδυάσει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του για τη φετινή σεζόν, με νίκη. Το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν ήρθε, ωστόσο, σύμφωνα με το Νίκο Παπαδόπουλο, αυτό δε… χαλάει κανέναν.


Ο τεχνικός των «κυανολεύκων», στη συνέντευξη Τύπου, αρχικά είπε: «Θέλαμε μια νίκη μπροστά στον κόσμο μας. Την τελευταία για φέτος στο Καυτανζόγλειο. Δε ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε αρκετά νέα πρόσωπα στην εντεκάδα αλλά και σε διαφορετικές θέσεις απ” αυτές που αγωνίζονται. (...)Ωστόσο, έχουμε χαρά για την άνοδο της ομάδας και με μια ήττα δε θα ξεχάσουμε ό,τι πετύχαμε τη φετινή χρονιά. Θέλουμε να κλείσουμε νικηφόρα τη σεζόν στην Λάρισα».

Ένα… πάρτι έχει στηθεί στο Καυτανζόγλειο στο περιθώριο του αγώνα ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το κλίμα είναι πανηγυρικό και η αλήθεια είναι πως ουδείς, πλην παικτών, ασχολείται με το παιχνίδι.

Στην μπουτίκ που σήμερα άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες της βρέθηκε πάρα πολύ κόσμος, ενώ το ίδιο συνέβη και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τις προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου.

Μέσα στο γήπεδο βέβαια, η εικόνα είναι ακόμη πιο… χρωματιστή, αφού η ΠΑΕ Ηρακλής φρόντισε να μοιράσει 14.000 σημαιάκια με το σήματου Ημίθεου.

Οι συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γιαννίκογλου, Μπουκουβάλας, Ρουγκάλας, Ζιαμπάρης, Σαραμαντάς, Κυριακίδης, Καρασαλίδης, Κάσσος (75’ Πασάς), Τσιλιανίδης, Τσιλιγκίρης (50’ Ρομάνο), Αγγελούδης (66’ Λουκίνας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Ταΐρης, Γκόλιας, Βασιλαντωνόπουλος, Γεωργίου, Κοτσώνης, Λαγός, Ψιάνος, Σουάνης, Τζιώρας (90’ Χατζής), Ανγκούλο (66’ Πινέιρο), Βάντερσον (85’ Καραδέμητρος).