"Αν ήμουν στη θέση του κ. Σαββίδη, θα μας είχα διώξει όλους"! Μεγάλη αλήθεια βγήκε, πριν λίγο, από το στόμα του Στέφανου Αθανασιάδη...


Ο "Κλάους", μιλώντας στο συνδρομητικό κανάλι, με φωνή τρεμάμενη, κοιτώντας στο πάτωμα, δήλωσε πως "η ομάδα αυτή είναι άρρωστη και είναι άρρωστα και τα αποδυτήρια... Ντρέπομαι να βλέπω έτσι αυτήν την ομάδα που αγάπησα και την πόνεσα", δήλωσε.

Με ελάχιστα λόγια, έδειξε συντετριμμένος, να μην μπορεί να μαζέψει τους συμπαίκτες του για να κάνουν την ύστατη προσπάθεια.

Και πώς να είναι διαφορετικά ο Αθανασιάδης; Ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να τερματίσει τέταρτος στα πλέι οφ και να αγωνιστεί για τα προκριματικά του Europa League στις... 15 Ιουλίου. Και, για να βρεθεί, για άλλη μία χρονιά στους ομίλους, θα πρέπει να κερδίσει... τρεις φορές!

Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα δύσκολα για την... επόμενη χρονιά, πλέον (η εφετινή χάθηκε τον... Ιανουάριο), αφού μέσα σε ενάμιση μήνα ο ΠΑΟΚ πρέπει:

  1. Να βρει προπονητές
  2. Να αξιολογήσει το υλικό
  3. Να κάνει μεταγραφές
  4. Να ξεκουραστούν οι παίκτες
  5. Να κάνει προετοιμασία εντός κι εκτός Ελλάδος
  6. Να δώσει το πρώτο του παιχνίδι χωρίς άλλο επίσημο ματς...

Ο Αθανασιάδης μπορεί να το είπε πικραμένος, αλλά τα λόγια του κρύβουν μια μεγάλη αλήθεια: Τη μπάλα έχει, πλέον, ο Ιβάν Σαββίδης...

Μετά από αυτά θέλετε και κριτική για το ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 0-1; Δίκαια νίκησαν οι φιλοξενούμενοι. Τελεία και παύλα.