Πρώτος στόχος επετεύχθη. Ο Ηρακλής, από χθες, είναι, ουσιαστικά, εκεί που, πάντα, ανήκε: Στη Super League. Με τη νίκη, με 1-0, επί του Ολυμπιακού Βόλου, θέλει έναν βαθμό σε τρία παιχνίδια για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδό του.


Η προσπάθειά του, όμως, δεν ολοκληρώνεται εδώ. Τη δίψα για διάκριση των εξέφρασε πρώτος ο προπονητής των κυανόλευκων, Νίκος Παπαδόπουλος, στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι:

«Δεν το χαιρόμαστε 100%. Μας απομένει ένας στόχος. Στόχος μας είναι η πρώτη θέση. Να βγάλουμε τον πρώτο σκόρερ, να έχουμε την καλύτερη άμυνα. Αυτά είναι τα κίνητρά μας. Θέλουμε και το πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο και στο επόμενο παιχνίδι περιμένουμε περισσότερους», δήλωσε ο προπονητής του Ηρακλή.

Μέτρησε προβλήματα, για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή και πρόσθεσε: «Εχουμε τρία προβλήματα, έχει ένα πρόβλημα και ο Καρασαλίδης, αλλά θα λείπουν και ο Τσιλιανίδης και ο Ρομάνο. Δεν φοβόμαστε. Πάμε για τη νίκη, να τελειώνουμε».

Για το μέλλον, ήταν αισιόδοξος, αλλά συγκρατημένος: «Η ομάδα έχει μπει στη σωστή βάση. Ξέρω τι θέλει η κατηγορία και θα πάρουμε λίγους και καλούς παίκτες για να βοηθήσουμε και αυτούς που έχουμε και να ανεβάσουμε την ποιότητα της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως όταν κάνεις σχέδια και όνειρα μπορεί να γελάει ο Θεός μαζί σου. Εμείς θα το κάνουμε, γιατί πιστεύουμε στην ομάδα και δεν θα έχουμε πρόβλημα».