Ένας αγχωμένος Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει, στην Ελευθερούπολη Καβάλας, τον πεσμένο Ορφέα κι έμεινε να βλέπει τον Πανσερραϊκό να κερδίζει στην έδρα του τη Δράμα και να ανεβαίνει απευθείας στη Football League.

 

Είχε ευκαιρίες η ομάδα του Καλαϊτζίδη, αλλά είναι αδιανόητο αυτή η ομάδα να μην μπορεί να κερδίσει μια, ουσιαστικά, υποβιβασμένη ομάδα. Και, να μη μείνουμε μόνο σε αυτό το παιχνίδι: Σε τρία συνεχόμενα παιχνίδια ο Άρης κέρδιζε “με τα ζόρια” και στα δύο από αυτά στα λεπτά του έξτρα χρόνου! Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν πολλά.

Έτσι πλέον ο Άρης περιμένει τις ενδεχόμενες εξελίξεις που μπορεί να προκύψουν εφόσον κάποιες ομάδες που υποβιβάστηκαν από τη Super League επιλέξουν το δρόμο της Γ' Εθνικής και προκύψουν «κενές» θέσεις στη Football League που θα πρέπει να καλυφθούν με κάποιον τρόπο.

Η ταυτότητα του αγώνα

ΣΚΟΡΕΡ: -

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζούγρας (Κοζάνης)

ΔΟΚΑΡΙΑ: 62' Πόι, 70' Σαμαράς

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Παγκάκης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης, Βραμεντσάλης, Αϊβάζης, Τσίτσι (85' Βακιρτζής), Σαβελίδης, Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Κυγαής (79' Χαραλαμπίδης).

ΑΡΗΣ: Φυσέκης, Σαμαράς, Γκόλιας, Λιόνης, Φερνάντες, Νάκας, Σουνάς, Σανιά, Ν” Λουντούλου, Καπνίδης (71' Κωνσταντινίδης), Πόι.