Handcuffed Suspect

Πήγε να σκοτώσει όσους του ζήτησαν να φύγει από οικόπεδο που είχε καταλάβει, είχε στο τροχόσπιτό του πιστόλια τύπου στυλό και εκκρεμούσαν σε βάρος του διάφορες καταδικαστικές αποφάσεις!

 

“Μπουμπούκι” αποδείχτηκε ο 74χρονος ο οποίος, τελικά, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, αντίσταση και παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Ο 74χρονος συνελήφθη επειδή σε βάρος του εκκρεμούσαν πέντε αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για διάφορα αδικήματα. Σε έρευνα που ακολούθησε σε όχημά του, που εντοπίστηκε στην περιοχή της Ν. Ραιδεστού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μεταλλικοί ράβδοι.

Να σημειωθεί ότι, στις 28 Απριλίου, αστυνομικοί πήγαν να του ζητήσουν να φύγει από οικόπεδο 72χρονου στην Περιστερά, το οποίο είχε καταλάβει κι είχε εγκαταστήσει ένα τροχόσπιτο. Εκείνος απείλησε με καραμπίνα όσους βρίσκονταν εκεί και πυροβόλησε το πίσω μέρος του Ι.Χ. του 72χρονου ιδιοκτήτη του χώρου, στο οποίο επέβαινε εκείνος και άλλα τρία άτομα! Στη συνέχεια διέφυγε.

Σε έρευνα που είχε γίνει στο τροχόσπιτο είχαν βρεθεί και κατασχέθηκαν δέκα πιστόλια τύπου στυλό, 253 φυσίγγια και τέσσερα ζεύγη πινακίδων κυκλοφορίας.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.