Προσπάθησε ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα κατάφερε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Κι όμως, κι ευκαιρίες δημιούργησε και δυο δοκάρια είχε...


Αυτό που λείπει από τον ΠΑΟΚ είναι οι αυτοματισμοί. Τα γρήγορα ένα - δύο, οι αλλαγές θέσεων, οι πολλές επιλογές σε μία φάση Μόνον που οι αυτοματισμοί διδάσκονται στην αρχή της χρονιάς κι όχι στη μέση των πλέι οφ... Με σέντρες από δεξιά κι αριστερά δεν μπορείς να πετύχεις πολλά, επειδή γίνεσαι προβλέψιμος.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη είχε 17 τελικές προσπάθειες (μία προς την εστία), όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει καμία από αυτές. Ετσι το σφύριγμα της λήξης, οι περίπου 6-7 χιλιάδες φίλοι των ασπρόμαυρων που βρέθηκαν στην Τούμπα, αποδοκίμασαν έντονα την ομάδα τους για τη νέα βαθμολογική απώλεια.

Ο Ιβάν Σαββίδης, κατά τη διάρκεια του β μέρους πήγε στον πάγκο της ομάδας και είχε συζήτηση με τον Γ.Χ., ενώ, μετά το τέλος του αγώνα, βρέθηκε στα αποδυτήρια προκειμένου να μιλήσει στους παίκτες για τη νέα κακή εμφάνιση. Σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε παρατηρήσεις σε έντονο ύφος και ζήτησε η κατάσταση να αλλάξει άμεσα, έτσι ώστε να μην χαθεί και πάλι ο στόχος της δεύτερης θέσης.

Μάλιστα φέρεται να είπε μεταξύ άλλων «...το καλοκαίρι ξέρω τι θα κάνω...», αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και μετά το καλοκαίρι. Στη συνέχεια αποχώρησε από την Τούμπα μαζί με το γιο του εμφανώς εκνευρισμένος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: -
ΔΟΚΑΡΙ: 5' Μακ, 70' Κουλούρης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Καβάλας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 16' Κίτσιου - 19' Γκοϊάν, 66' Λούι, 78', 83' Φερνάντες 80' Μπαράλες
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 83' Φερνάντες
ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτανζ, Κίτσιου, Ρατς, Τζαβέλλας, Κόστα, Νομπόα (79' Σαββίδης), Τζιόλη, Κάτσε, Μακ (72' Πόζογλου), Περέιρα, Παπαδόπουλος (60' Κουλούρης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Σανκαρέ, Γκοιάν, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα (88' Ζησόπουλος), Μπαντιμπανγκά (84' Τσοκάνης), Ρόλε (75' Φερνάντες), Μπαράλες.