Ο Άρης ήταν καταιγιστικός (3 γκολ, 2 δοκάρια, 20 τελικές) απέναντι στον Έβρο Σουφλίου αλλά την άνοδο δεν την έχει εξασφαλίσει, μετά το «διπλό» του Πανσερραϊκού στην Καβάλα.


Τα γκολ για τους γηπεδούχους ήρθαν στο φινάλε των δύο ημιχρόνων. Στο 41' ο Καπνίδης έλυσε τον... γόρδιο δεσμό κάνοντας το 1-0, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Σαμαράς έγραψε το 2-0 και στο 90' σκόραρε και ο Ν' Λουντούλου για το 3-0.

Απομένουν τρία ματς, με τον Πανσερραϊκό να έχει στο... τσεπάκι το «τρίποντο» λόγω Καστοριάς (έχει αποχωρήσει) και να παίζει με τον Εθνικό Αγιονερίου (εκτός έδρας) και την Δόξα Δράμας (εντός), δείχνοντας πως δύσκολα θα κάνει την γκέλα-δώρο στον Άρη. Ο Άρης μένει να κάνει το καθήκον του και να ελπίζει...

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 41' Καπνίδης, 45'+ Σαμαράς, 90' Ν' Λουντούλου
ΔΟΚΑΡΙΑ: 26' Σούνας, 83' Νάκας
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σκουλάς Μ. (Θεσσαλίας)
Άρης: Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Γκόλιας (46' Φερνάντες), Λιόνης, Σανιά, Καλογέρης, Ν' Λουντούλου, Σουνάς (73' Νάκας), Πόι, Καπνίδης (80' Σταυρόπουλος)
Έβρος Σουφλίου: Μπινόπουλος, Κίτσος, Παναγιώτου, Λίτσιος, Τσαπάνης, Αβογιάν (70' Λαμπερνάκης), Μεμέτ, Εφραιμίδης (52' Μάτεφ), Ναθαναηλίδης, Δραγανίδης, Τοπούζης (73' Αρκάν)