Δεν πρόλαβαν να χαρούν, στον ΠΑΟΚ, για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, που έφερε κάποια ισορροπία στα μεταξύ τους παιχνίδια στο βόλεϊ. Ο λόγος; Το φύλλο αγώνα!


Οι διαιτητές Γεωργουλέας και Γεωργιάδης έγραψαν στο φύλλο αγώνα ότι με τη λήξη του αγώνα, οπαδοί του ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν με απειλητικές διαθέσεις προς τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έλεγαν πως κανείς δεν κινήθηκε κατά των παικτών του Παναθηναϊκού, αλλά οι οπαδοί μπήκαν -κακώς- στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν.

Δε φαίνεται, πάντως, να πείθουν ούτε τους διαιτητές, ούτε τον παρατηρητή του αγώνα, Μιχελινάκη, που αναφέρει τα ίδια με τους διαιτητές στην έκθεσή του.

Έτσι, σήμερα, η διοίκηση του βόλεϊ του ΠΑΟΚ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

«Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα το ΤΑΠ ΠΑΟΚ οφείλει να επισημάνει τα εξής προς αποφυγή παρεξηγήσεως και δημιουργία κλίματος ενόψει και των αγώνων που ακολουθούν.

Πρώτον συγχαίρει τον κόσμο του ΠΑΟΚ για την κόσμια συμπεριφορά του. Για δύο ημέρες οι φίλοι της ομάδας κάθε ηλικίας έδωσαν δυναμικό παρών στο PAOK Sports Arena και στήριξαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδας μας.

Για μία ακόμα φορά είδαμε στις κερκίδες του γηπέδου οικογένειες με μικρά παιδιά κάτι που αποτυπώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και από την απευθείας τηλεοπτική μετάδοση του συνδρομητικού καναλιού Novasports.

Μετά και το τέλος του αγώνα μικρή μερίδα φίλων της ομάδας εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να συγχαρούν την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη για την ισοφάριση της στη σειρά των πλέι οφ κάτι που επιβεβαιώνεται και από το video που έχει στη διάθεση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ αλλά και από τις συμπληρωματικές εκθέσεις των αρμόδιων οργάνων».

Πλέον απομένει να αποδειχθεί αν όσα (δεν) έγιναν θα οδηγήσουν σε τιμωρία. Να σημειωθεί, πάντως, ότι όποια κι αν είναι η τιμωρία αυτή, μάλλον θα αφορά τα παιχνίδια με τον επόμενο αντίπαλο, εάν κι εφόσον ο ΠΑΟΚ κάνει τρεις τις νίκες του (τώρα είμαστε στο 1-1 και τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι στην Αθήνα).