Ο εισαγγελέας Εφετών ζήτησε να παραπεμφθούν σε δίκη 90 άτομα για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια του 2011, εκ των οποίων εκτός έχει μείνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Goal, το όνομα του προέδρου του Ολυμπιακού απουσιάζει από τους 90 κατηγορούμενους (σε σύνολο 164 ενεχόμενων) που ο εισαγγελέας Εφετών προτείνει να παραπεμφθούν σε δίκη για την υπόθεση με τα «στημένα» παιχνίδια, γνωστή και ως «coriopolis». Η τελική απόφαση θα ληφθεί από το Συμβούλιο Εφετών.

Ο εισαγγελέας Παναγιώτης Πούλιος μετά έρευνα 18 μηνών είχε ολοκληρώσει το πόρισμα του και ήταν έτοιμος να το καταθέσει στο Δικαστικό Συμβούλιο προκειμένου να κρίνει ποιοι από τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των στημένων αγώνων, που είχε αποκαλυφθεί το καλοκαίρι του 2011, πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι θα καταθέσει την πρόταση του, τελικά θα την κρατήσει για κάποιες ημέρες ακόμα, προκειμένου να προχωρήσει σε ορισμένες διορθώσεις. Οπως λένε δικαστικοί κύκλοι, δεν είναι κάτι σπάνιο, αλλά δεν είναι και πρακτική που συνηθίζεται από τη στιγμή που ένας εισαγγελέας έχει ολοκληρώσει το πόρισμα του για μία υπόθεση.