Και ξαφνικά, γέμισε ο δρόμος κούκλες, με υπέροχες καμπύλες και... δυο τροχούς, που έκαναν πορεία από τη Θεσσαλονίκη στην Αρέθουσα!

Ο λόγος για δεκάδες βέσπες (το δίκυκλο με την υπέροχη γραμμή που έγινε καλτ από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε και το ερωτευτήκαμε με το που το είδαμε στα χέρια του Μαστρογιάνι στην Ντόλτσε Βίτα) που, όπως κάθε χρόνο, έκαναν την εκδρομή τους στην υπέροχη Αρέθουσα.





Ο στόχος ήταν ένας -και επετεύχθη: Να καταναλωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα πιροσκί και... περέκ! Δεν έμεινε ρουθούνι!

Αντιγράφουμε το ενημερωτικό σημείωμα του φωτορεπόρτερ Νώντα Στυλιανίδη, που κατέγραψε με τον φακό του το οδοιπορικό:





"Να ανεβάσω κι εγώ λίγες φωτογραφίες από την τρίτη επιδρομή στην γραφική Αρέθουσα. Η παραλίμνια διαδρομή εξαιρετική. Το πράσινο της φύσης και ο υδάτινος καθρέφτης της Βόλβης, προσέφεραν εξαιρετικό σκηνικό για το σιδερένιο και καπνίζων φίδι που σχημάτιζαν οι πάνω από 100 άγριες "σφήκες". Και η υποδοχή στο χωριό με τα ζεστά πιροσκί και τα περέκ, απ το τηγάνι στο στόμα, που ετοίμαζαν οι ευγενικές κυρίες του χωριού, βάλσαμο στους παγωμένους vespisti. Διότι ο καιρός, να μην δει χαρά στο σπίτι του άλλου. Μας πάγωσε σήμερα ο άτιμος. Με τον κυρ-Σταύρο σε ρόλο κομισάριου με την ντουντούκα στο χέρι όλα πήγαν ρολόι. Να οι δεξιοτεχνίες, να και τα γεύματα. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά, τους ευγενικούς και υπομονετικούς κατοίκους της γραφικής Αρέθουσας. Και του χρόνου".