Με ένα τραγικό λάθος του Τζαβέλλα (ο οποίος γιουχαΐστηκε στην αρχή του αγώνα όπως και ο Γεωργιάδης) ο ΠΑΟΚ έδωσε δικαίωμα στην Ξάνθη να λέει ότι μπορούσε κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, αφού το καθαρό 2-0 έγινε 2-1 (σκορ που έμεινε ως το τέλος του αγώνα)...


Ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος ως το 73. Μάλιστα, μετά το 2-0 είχε δώσει χώρο στον αντίπαλο κι έδειχνε να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και να κατευθύνεται ασφαλώς προς τη νίκη, χάρη στα γκολ του Παπαδόπουλου. Όμως από το 73 και μετά η Ξάνθη μπήκε στο παιχνίδι.

Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι υπερβάλουν όταν λένε ότι έπρεπε να πάρουν κάτι περισσότερο από το παιχνίδι, αφού και μετά τη μείωση του σκορ, καθαρή φάση δεν έβγαλαν. Είχαν, ανεξήγητα, πολλά νεύρα κι έδωσαν κι αυτοί το δικαίωμα στο διαιτητή να μοιράσει κάρτες (η αλήθεια είναι ότι τις μοίρασε με υπερβολική ευκολία).

Η ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 21', 54' Παπαδόπουλος – 73' Κλέιτον
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26' Μακ, 92' Αθανασιάδης – 28' Καπετάνος, 87' Βασιλακάκης, 92' Μπέρτος, 92' Μπαξεβανίδης, 94' Σολτάνι
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Βίτορ, Ρατς, Τζιόλης (46' Νομπόα), Κάτσε, Μακ, Περέιρα, Παπαδόπουλος (68' Γκολάσα), Αθανασιάδης
Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Παπάζογλου, Γούτας, Γκομσί (46' Μπέρτος), Παπαστεριανός (46' Βασιλακάκης), Ομπόντο, Σολτάνι, Κλέιτον, Λουσέρο, Καπετάνος (66' Ράνος)