Δεν έχουν σταματημό οι περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών στις οποίες ενέχεται 30χρονος ομογενής, που, ήδη, κρατείται με ένταλμα προσωρινής κράτησης του ανακριτή...

Ο 30χρονος κρατείται για διαρρήξεις οχημάτων και άλλα συναφή αδικήματα. Πλέον, αντιμετωπίζει κι άλλες διαρρήξεις, αφού από την έρευνα της αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι, κατά το χρονικό διάστημα Ιανουαρίου – Φεβρουαρίου 2015, διέρρηξε δύο οχήματα και ένα καφενείο, από το εσωτερικό των οποίων έκλεψε ηλεκτρονικές συσκευές, μπουκάλια οινοπνευματωδών ποτών, προσωπικά έγγραφα των ιδιοκτητών και περίπου 280 ευρώ.

Επίσης, κατά το ίδιο διάστημα και χωρίς να γίνει άμεσα αντιληπτός, έκλεψε την τσάντα θαμώνα καφετέριας, η οποία περιείχε μικρό χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλα μικροαντικείμενα.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των παραπάνω κλοπιμαίων, καθώς και άλλα αντικείμενα την κατοχή των οποίων αδυνατούσε να δικαιολογήσει. Όταν εισέβαλε η αστυνομία στο σπίτι του, βρήκε 46χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.