Ο Δήμος Νεάπολης- Συκεών, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Νεαπόλεως και το Δίκτυο Επαγγελματιών& Εμπόρων της περιοχής οργανώνουν ένα διήμερο εκδηλώσεων στις 22 και 23 Απριλίου με αφορμή τον εορτασμό του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου.>>>
Μια σημαντική πρωτοβουλία, που υλοποιείται σε συνεργασία του Δήμου Νεάπολης- Συκεών, του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου καθώς και του Δικτύου των Επαγγελματιών& Εμπόρων αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα των δημοτών της περιοχής.
Με αφορμή τον εορτασμό του πολιούχου της Νεάπολης, οι επαγγελματίες της περιοχής με σύνθημα "ΑγοράΖΩ- ΣτηρίΖΩ Νεάπολη" θα συμμετέχουν σε μια γιορτή για τη Νεάπολη. Το διήμερο 22-23 Απριλίου το ωράριο των καταστημάτων θα διευρυνθεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, ενώ παράλληλα οι επαγγελματίες και οι καταστηματάρχες εθελοντικά θα προχωρήσουν σε προσφορές.
Παράλληλα προγραμματίζονται διάφορες εκδηλώσεις σε τρία σημεία της Νεάπολης, που θα προσελκύσουν τον κόσμο και θα δώσουν και πανηγυρικό τόνο στον εορτασμό του πολιούχου Αγίου Γεωργίου.