Στο... ποδόσφαιρο το γύρισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, την ώρα που όλοι περίμεναν στη δευτερολογία του, να αναφερθεί στις παραιτήσεις δυο αντιδημάρχων.


Απαντώνας στον Γ. Ρακκά, του "Μένουμε Θεσσαλονίκη", για την αξιοποίηση του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, αφού ανέλυσε το τι προτείνει και διαμαρτυρήθηκε στον προλαλήσαντα για την έκφραση ότι "το λιμάνι θα γίνει Ντίσνεϊλαντ", είπε για το... "Κλεάνθης Βικελίδης": "Να το κάνουμε... σούπερ μάρκετ"!

Όταν κάποιοι σύμβουλοι του είπαν να πει κάτι και για τις εγκαταστάσεις του Ηρακλή, απάντησε: "Ο Ηρακλής δεν έχει δικαίωμα δια να ομιλεί"! 

Διαμαρτυρήθηκαν κάποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους, για όσα είπε για Άρη και Ηρακλή κι απάντησε: "Τι θέλετε ρε παιδιά; Τα καταφέραμε κι έχουμε μισή ομάδα στην πρώτη κατηγορία"!

Εκεί διαμαρτυρήθηκαν οι... ΠΑΟΚτσήδες σύμβουλοι, για το "μισή ομάδα" κι ο Μπουτάρης απάντησε: "Έξι ήττες σερί και είναι μια ομάδα";

Όταν, δε, οι Ηρακλειδείς σύμβουλοι επέμεναν κι έλεγαν ότι ο Ηρακλής έχει κόσμο, απάντησε: "Είχα τον μπαμπά μου και τον νονό μου, που ήταν Ηρακλειδείς. Πέθαναν, όμως..."