Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Φοροδιαφυγή, φοροαποφυγή, φοροκλοπή και Κράτος Δικαίου σε περίοδο οικονομικής κρίσης» διοργανώνει το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας στη Θεσσαλονίκη,
την Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015 και ώρα 18:00-20:30 στην Αίθουσα διαλέξεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Τσιμισκή 29) σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε. 


 Την εποπτεία του εκπαιδευτικού προγράμματος έχει ο Καθηγητής Γιάννης Βαληνάκης, Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας. Θα μιλήσουν: η Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαίδου,  οι Καθηγητές της Νομικής Σχολής ΑΠΘ Κωνσταντίνος Φινοκαλιώτης και Νικόλαος Μπάρμπας και ο Λέκτορας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Γρηγόρης Μιχαηλίδης. 

Η Ημερίδα απευθύνεται σε κάθε ενδιαφερόμενο και έχει είσοδο ελεύθερη για το κοινό. Το αναλυτικό πρόγραμμα και η ηλεκτρονική αίτηση βρίσκονται αναρτημένα και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Λευκωσίας (www.unic.ac.cy)