Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ Γιώργος Δέδας μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στην τεχνική ποινή που δέχθηκε από τον διαιτητή Παναγιώτου, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Θέλω να πω και κάτι προσωπικό, έγινε στο παιχνίδι, αλλά αφορά περισσότερο εμένα, για την τεχνική ποινή που δέχθηκα. Σε πολύ ήρεμο τόνο, ίσως και πιο ήρεμο από ότι σας μιλάω τώρα, είπα στον διαιτητή… «ρεφ, πρώτα το σφύριξες και μετά είδες τι έγινε». Και για αυτό μου έδωσε τεχνική ποινή! Προσπάθησα να εξηγήσω και στην ομάδα τι έγινε, γιατί έχουμε εκτός όλων των άλλων και έναν εσωτερικό κανονισμό και πρέπει να πληρώσω για την τεχνική ποινή και μετά το τέλος του αγώνα προσπαθήσαμε να βρούμε μία άκρη, αλλά το πράγμα έγινε χειρότερο. Του ζήτησα να εξηγήσει τι ακριβώς του είπα και μου είπε… «δεν με ξέρεις καλά εμένα». Σα να μου λέει θα δεις την επόμενη φορά. Θέλω να πω ότι εμείς κάνουμε μία προσπάθεια, παίζουμε μπάσκετ γιατί μας αρέσει και δεν χρειάζεται να υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές στο μπάσκετ».

Αναφερόμενος στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ο αρχηγός του ΠΑΟΚ τόνισε: «Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, κάναμε μεγάλη προσπάθεια, αλλά κάπου στο τέταρτο δεκάλεπτο χάθηκε η επαφή με το σκορ και έτσι χάσαμε δίκαια. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, του εύχομαι να συνεχίσει στην Ευρώπη. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Παίζουμε την άλλη Δευτέρα με τον Ολυμπιακό και πρέπει να δουλέψουμε και να ετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Διαμαντίδης: «Ξέραμε ότι έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και μία πολύ καλή ομάδα να αντιμετωπίσουμε. Μας νίκησαν την πρώτη φορά, στο Κύπελλο καταφέραμε να κερδίσουμε στο τέλος. Περιμέναμε ένα κλειστό παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε. Καταφέραμε να κερδίσουμε είναι σημαντικό για μας να είμαστε υγιείς. Είναι σημαντικός για την ομάδα μας ο Gist. Κοιτάμε το μέλλον».

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
από το http://www.paokbc.gr/