papas_01.jpg

Επί χρόνια, συνάδελφος που έχει φάει το ρεπορτάζ με το κουτάλι, έλεγε, για να υποδείξει την ανικανότητα κάποιων: «Αυτός και παπά με ράσα να δει, θα τον ρωτήσει τι δουλειά κάνει». Σήμερα… δικαιώθηκε!

Ο «ρασοφόρος» άνδρας, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, δεν ήταν παπάς, αλλά απατεώνας!

Πρόκειται για 44χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας δικογραφία για κλοπή, αντιποίηση στολής και ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ο… αθεόφοβος, πήγε χθες, Σάββατο (07-03-2015), σε βιοτεχνία ειδών παντός τύπου, στην περιοχή του κέντρου της Θεσσαλονίκης κι έκλεψε σετ δαχτυλιδιών! Όταν τον αντιλήφθηκε ο υπεύθυνος του καταστήματος, ειδοποίησε την Άμεσο Δράση κι ο 44χρονος παπάς… που πουλούσε παπά ότι ήταν παπάς, συνελήφθη.

Μάλιστα, κατά την προανάκριση υποστήριξε πως ήταν.. παπάς! «Τι με σέρνετε, ιερέα άνθρωπο, στο Τμήμα», φέρεται ότι είπε στους αστυνομικούς!

Όχι μόνον παπάς δεν ήταν αλλά, όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, εναντίον του εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σύλληψης κι ένα ένταλμα προσωπικής κράτησης για κλοπές και ναρκωτικά!

Ο «παπάς» αφού φόρεσε κανονικά ρούχα κι έβγαλε τα ράσα, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.