Με τις ευχές του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στους δυο εκλεγμένους βουλευτές, με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη Νέα Δημοκρατία, Τρ. Μηταφίδη και Στ. Καλαφάτη, άρχισε πριν λίγο η συνεδρίαση αλλά... διακόπηκε μέσα σε 5 λεπτά!


"Ευχόμαστε για θετική κατάληξη των διαπραγματεύσεων, προς όφελος της χώρας και της Ευρώπης. Ευχόμαστε να ασχοληθούν οι νέοι ηγέτες με τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης, κυρίως για την αντιμετώπιση της φτώχειας και της ανεργίας", τόνισε ο Παν. Αβραμόπουλος.

Για τον εκλεγμένο (εκ νέου) βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σταύρο Καλαφάτη, υπογράμμισε: "Ο Σταύρος διπλασίασε τις ψήφους του. Είναι μια μεγάλη επιτυχία. Το δημοτικό συμβούλιο έχει ανάγκη της στήριξης των ανθρώπων του που εκλέγονται".

Επίσης, ευχαρίστησε τον εκλεγμένο με τον ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλο Μηταφίδη "για την πολύχρονη φιλία και σχέση που με τιμά. Είναι ένας άνθρωπος που θα τιμήσει το κοινοβούλιο με την παρουσία του. Ελπίζω κι εύχομαι να μη φύγει από το δημοτικό συμβούλιο. Αν το αποφασίσει να φύγει, πάντως, θέλω να παραμείνει στις επιτροπές που είναι".

Στη συνέχεια δόθηκε ο λόγος σε εκπρόσωπο πολιτών, για το θέμα της κοπής δένδρων. Με το που ευχήθηκε, όμως και ο πολίτης, στους εκλεγμένους και κυρίως στον κυβερνητικό -πλέον- βουλευτή Τρ. Μηταφίδη, ένας από τους πολίτες που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση άρχισε να... φωνάζει για υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που πρέπει να τηρηθούν. Έτσι, ο κ. Αβραμόπουλος διέκοψε τη συνεδρίαση για λίγα λεπτά, ώστε να αποκατασταθεί η τάξη.

Αυτήν την ώρα η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου συνεχίζεται κανονικά.