Τέλος καλό, όλα καλά στην περιπέτεια των τριών μικρών Κούρδων που είχαν εξαφανισθεί από χώρο φιλοξενίας ανηλίκων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Τα παιδιά δεν έχουν πέσει θύματα εμπορίας βρεφών ούτε κακοποιών.


Εντοπίστηκαν μαζί με τους γονείς τους οι οποίοι τα είχαν πάρει έξω από τον ξενώνα της ΆΡΣΙΣ στο Ωραιόκαστρο εν αγνοία των υπευθύνων, με σκοπό να τα πάρουν μαζί τους στη Γερμανία όπου ζουν και εργάζονται.

Τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους εντοπίστηκαν σήμερα το πρωί στην Αθήνα από τις αρχές που τα αναζητούσαν και θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διδικασίες.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα παιδιά είχαν εξαφανιστεί πριν από λίγες μέρες από τον ξενώνα της Άρσις στο Ωραιόκαστρο. Μόλις έγινε αντιληπτή η εξαφάνιση, σήμανε συναγερμός και κινητοποιήθηκε η αστυνομία, η εισαγγελία ανηλίκων και το "Χαμόγελο του Παιδιού", που εξέδωσε και σήμα αναζήτησης.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος Mohamed είχε εξαφανιστεί στις 7 Φεβρουαρίου και από τον ίδιο χώρο, τρεις μέρες μετά, εξαφανίστηκαν τα αδέρφια, Seristian, 5 ετών και Helan, 10 ετών.
______________________________________________________________________________
από το seleo.gr