Ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας διοργανώνει από 19 Φεβρουαρίου και έως τις 11 Απριλίου τη μεγαλύτερη  «Γιορτή Βιβλίου - Bazaar 2015» της Θεσσαλονίκης.


Στο πιο κεντρικό, κομβικό σημείο της πόλης και ανάμεσα στην οδό  Τσιμισκή και στην Ερμού, ένας χώρος πολιτισμού δημιουργείται  για το βιβλίο,  για να υποδεχθεί όλους τους βιβλιόφιλους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες από όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης και των γύρω νομών, με τις οικογένειες τους, τους φίλους αλλά και τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, φοιτητές, συλλόγους κ.ά.  

Αισιοδοξώντας ότι και αυτή η διοργάνωση θα έχει μεγάλη επιτυχία μια και το  βιβλιόφιλο κοινό που στηρίζει τη φιλαναγνωσία  κάθε φορά και παρά την κρίση,  θα είναι και πάλι κοντά μας, για  να προμηθευτούν βιβλία της αρεσκείας τους σε πολύ χαμηλές τιμές και με έκπτωση  πάνω από 70% .



Στη Γιορτή Βιβλίου - Bazaar 2015  συμμετέχουν  πάνω από 180  εκδότες από όλη την Ελλάδα με 500.000 χιλιάδες  βιβλία  όλων των κατηγοριών που ξεκινούν από 0,50 λεπτά, 1,00 -2,00, 3,00 ευρώ… 

Ωράριο: καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, Σάββατο έως τις 8 το βράδυ και θα ακολουθείται το ωράριο της αγοράς