Νέο κύκλο επαφών με εκπροσώπους της Κυβέρνησης ξεκινούν οι εργαζόμενοι στην Coca Cola που είναι απολυμένοι τυπικά.


«Ζητούμε να λειτουργήσει το εργοστάσιο της Ραιδεστού στη Θεσσαλονίκη. Ένα εργοστάσιο που έχει βραβευτεί για τα προϊόντα και την παραγωγή του έκλεισε και 2500 εργαζόμενοι έμειναν στο δρόμο. Το Εθνικό Συμβούλιο Συνομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Ποτών συνεχίζει τον αγώνα και το μποϋκοτάζ κατά των προϊόντων που πλέον κυκλοφορούν στη χώρα μας χωρίς να αναγράφουν την χώρα της παραγωγής τους» επισημαίνουν οι εργαζόμενοι της   COCA COLA Δημήτρης Αγάς και Γιάννης Φραγκίδης, που μίλησαν στην Βεργίνα Τηλεόραση.

Στήνουν ξανά το… «τσαντήρι» στην πλατεία Αριστοτέλους

Οι εργαζόμενοι υποστηρίζουν ότι ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Θεσσαλονίκης Θανάσης Παπάς αφαίρεσε  το τραπέζι και την ομπρέλα από την πλατεία Αριστοτέλους στο ύψος της Τσιμισκή θεωρώντας όπως χαρακτηριστικά είπε μιλώντας σε ΜΜΕ πως επηρεάζουν αρνητικά την αισθητική της πόλης.


«Το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 13.00 θα στήσουμε ξανά το κιόσκι από το οποίο μοίραζαν ενημερωτικό υλικό ομάδες εργαζομένων όπως εμείς της CoCa Cola, οι σχολικοί τροχονόμοι, οι καθαρίστριες του ΥΠ ΟΙΚ» λέει ο κ Δ Αγάς.