lino+vol.jpg

Δεν ξεχνά την αγάπη που έτρεφαν στο πρόσωπό του οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά και τα... παράξενα δώρα που του πρόσφεραν στο διάστημα που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, ο Άλβες Λίνο.

 

Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που με την προσφορά του κέρδισε τις καρδιές όλων των ΠΑΟΚτσήδων, σε δηλώσεις του στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα espn.uol.com.br, δήλωσε:

«Είναι πολύ φανατικοί(σ.σ. οι οπαδοί του ΠΑΟΚ)! Εκεί, δεν μπορείς να περπατήσεις στον δρόμο, στο εμπορικό κέντρο ή στο εστιατόριο. Με πλησίαζαν όταν ήμουν ακόμη και για φαγητό. Ερχόταν για να τραβήξουν φωτογραφίες και να ζητήσουν αυτόγραφα. Εχω πάρει πολλά δώρα, όπως πίνακες, ακόμα και ψάρια! Κάποιος ήρθε στο σπίτι μου και μου άφησε τέσσερα κιλά φρούτα και εγώ έπρεπε να μοιράσω στους γείτονες, διότι δεν μπορούσα να τα φάω όλα. Έλαβα ακόμη και προσκλήσεις για γάμο. Ο τρόπος που αγαπούν στην ομάδα δεν υπάρχει κάπου αλλού. Δεν μπορείς να μην δίνεις το 100% στο γήπεδο, ακόμη κι αν είσαι σε κακή μέρα γιατί σε ενθαρρύνουν. Ταξιδεύουν σε όλη την Ευρώπη και όταν αποκλείσαμε την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία μας περίμεναν 5.000 Ελληνες. Ηταν τρελό αυτό», ανέφερε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου.