vrizas_01.jpg

Παραιτήθηκε, λίγο πριν τα μεσάνυχτα χθες, ο Ζήσης Βρύζας, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Γνωστοποίησε την παραίτησή του με επιστολή στον πρόεδρο, Ιάκωβο Αγγελίδη.

 

Η ΠΑΕ δεν έχει επιβεβαιώσει ως αυτήν την ώρα (8.30 το πρωί της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου 2015) δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, ούτε έχει ανακοινώσει αν έχει κάνει δεκτή την παραίτηση. Οι πληροφορίες, όμως, θέλουν τον Βρύζα να είχε υποβάλει άλλη μια φορά την παραίτησή του πριν τα Χριστούγεννα, που δεν έγινε δεκτή.

Τα σενάρια για τις σχέσεις με τον Άγγελο Αναστασιάδη και το τι έγινε στις μεταγραφές του Δεκεμβρίου δίνουν και παίρνουν. Η αλήθεια είναι ότι ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ είδε να πέφτουν πάνω του τα βέλη για την κακή κατάσταση, στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ τους τελευταίους δύο μήνες κι αντιμετώπισε την οργή των οπαδών στην επιστροφή της ομάδας από την Αθήνα την Κυριακή.

Ανυπόστατες φήμες τον έφερναν να έχει σχέση σε υποτιθέμενη μεταγραφή ποδοσφαιριστή, κάτι που τον έβγαλε εκτός εαυτού, αφού ακόμη κι άσπονδοι εχθροί του δε θα έλεγαν ποτέ κάτι τέτοιο γι αυτόν.

Το βράδυ της Τρίτης ήρθε η κοινή ανακοίνωση των συνδέσμων φίλων ΠΑΟΚ, που εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του θυμίζοντας τις σχέσεις του με τους Σαχπατζίδη – Φλωρίδη και το πρωί της Τετάρτης εκμυστηρεύτηκε σε ανθρώπους του ΠΑΟΚ την πρόθεσή του να παραιτηθεί. “Δεν είναι δυνατό να λένε τέτοια πράγματα εναντίον μου” φέρεται να έχει πει.

Σήμερα αναμένεται να αντιδράσει η πλευρά Σαββίδη.