paok_panathinaikos_basket_kypello_68_71_20150222_01.jpg

Σοβαρά παράπονα από δύο από τους διαιτητές του σημερινού ημιτελικού Κυπέλλου έχει ο ΠΑΟΚ κάτι που μεταφέρθηκε στις δηλώσεις που έκαναν τόσο ο Τέλης Ζουρνατζίδης, όσο και ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο τιμ μάνατζερ της ομάδας δήλωσε αρχικά: «Είδαμε κι απόψε κάποιοι να εκμεταλλεύονται και να στήνεται ένας χορός πάνω από το σαρκείο του ελληνικού μπάσκετ. Κάφε φορά που κάποιος πάει να σηκώσει κεφάλι, το κεφάλι πέφτει».

Συνεχίζοντας πρόσθεσε: «Είναι αξιοθαύμαστη η τελειότητα με την οπόία κάποιοι ξεφτιλίζουν το άθλημα τον εαυτό τους και τους θεσμούς. Ενα παιχνίδι στο οποίο συμμετείχαν δύο από τις κορυφαίες. Έναν ημιτελικό Κυπέλλου που ψάχνουμε να βρούμε για ποιο λόγο, από τη στιγμή που δεν υπήρχε άλλη αγωνιστική υποχρέωση, δεν διεξηχθεί με τους κορυφαίους διαιτητές της Ελλάδας. Μας έκανε εντύπωση ότι μόνο ένας ήταν στο γήπεδο. Είμαστε εδώ και παλεύουμε με θηρία και με τέρατα. Εχουμε πολλά να λύσουμε σαν ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Το μόνο που δεν μπορούμε να κάνουμε είναι αυτό που περιέχει βρωμιά και δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία».

Ο Ζουρνατζίδης επεσήμανε ακόμη: «Με λίγα λόγια η διαιτησία των Καρακατσούνη και Ψαριανού ήταν καταδικαστική για την ομάδα μας. Αυτοί που κόπτωνται για το καλό του μπάσκετ και διοικούν και ιδιαίτερα τον τομέα της διαιτησίας, ας σταματήσουν να καρφώνουν ο ένας τον άλλον, να χωρίζουν τους διαιτητές σε δικού μας και άλλους. Να το αφήσουν το άθλημα να βρει την ομορφιά του. Οταν μία ομάδα με υποπολλαπλάσιο μπάτζετ κερδίζει μία φορά πολύ εύκολα τον Παναθηναϊκό και ποραλίγο να γυρίσει άλλου ένα που παίχθηκε στον πόνο. Τώρα βέβαια πως φτάσαμε στον πόντο; Αυτίο θα αναλυθεί αύριο καρέ-καρέ».

Για την διαιτησία ρωτήθηκε και ο Σούλης Μαρκόπουλος: «Οι διαιτητές σφύριζαν από διαφορετικές γωνίες (σ.σ. εννοεί πως κάποιοι από τους διαιτητές έπαιρναν σφυρίγματα σε φάσεις που δεν γινόταν μπροστά τους). Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Είναι θέμα της διοίκησης».


από το www.thessports.gr