Τρία γκολ και ένα πολύτιμο τρίποντο για την συνέχεια ήταν το δώρο του Κάρλος Μιλιάζες στον ΟΦΗ, στο τελευταίο του παιχνίδι με την κρητική φανέλα, το οποίο ήταν νικηφόρο (3-2 την Κέρκυρα).


Ο Πορτογάλος ήταν το Α και το Ω των κρητικών που μετά τη νίκη στα χαρτιά επί της Νίκης Βόλου την προηγούμενη αγωνιστική, πήραν ακόμη τρεις βαθμούς, έφτασαν τους 20 και ξέφυγαν πέντε από τη ζώνη του υποβιβασμού παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η Κέρκυρα στην αντίπερα όχθη, προερχόμενη από τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και την πρόκρισης εις βάρος του ΠΑΟΚ έχασε ένα παιχνίδι όπου είχε τον έλεγχο μέχρι τα πρώτα λεπτά του β' ημιχρόνου όταν και προηγήθηκε με 1-2. Στη συνέχεια επέλεξε να παίξει συντηρητικό ποδόσφαιρο και κυρίως μετά το 67' που έμεινε με 10 παίκτες, μία μόνο ομάδα υπήρχε στο γήπεδο ο ΟΦΗ, που ήθελε περισσότερο τη νίκη, πίεσε και έφτασε πανηγυρικά στο τρίπονο.

H ταυτότητα του αγώνα
ΣΚΟΡΕΡ: 27' Μιλιάζες, 68' (πέν.) Μιλιάζες, 83' (πέν.) Μιλιάζες – 38' Καϊκούτ, 49' Μαρκόφσκι
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Θάνος (Ηπείρου).
ΔΟΚΑΡΙΑ: -
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 77' Μπανούσης – 44' Ανδρεόπουλος, 69' Σιόντης
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: 67' Βενέτης
ΟΦΗ: Λόρια, Στάθης (90' Φαζός), Τριποτσέρης, Μακρής, Μονιάκης (53' Τζορτζ), Μπανούσης, Αρτόλα, Κουτσιανικούλης, Λαμπρόπουλος, Μιλιάζες, Μερεμπιασβίλι (64' Ροβίθης).
ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Ζουμπουλάκης, Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο (44' Κρητικός), Ανδρεόπουλος, Ναγιάρ, Χαβίτο (46' Μαρκόφσκι), Ζορμπάς, Κόντος, Καϊκούτ (68' Σιόντης).