Από τα δικαστικά έδρανα στα... έδρανα της Βουλής φιλοδοξεί να περάσει η Γιάννα Παναγοπούλου. Η πρώην αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κατεβαίνει με Το Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη.


Η κ. Παναγοπούλου παρακολούθησε αρχικά την αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, ενώ στη συνέχεια παρέστη στην τελετή αγιασμού των υδάτων στην παλιά Παραλία, στη Λεωφόρο Νίκης.

Σε δηλώσεις της μετά το πέρας της τελετής υποστήριξε πως «σήμερα είναι η μέρα που αγιάζονται τα ύδατα. Εμείς δίνουμε ευχές σε όλους. Αλλά ας μην ξεχνάμε πως «Το Πόταμι» ήρθε για να ταράξει τα... νερά κι αυτό κάνει καθημερινά. Το βλέπουμε στην κοινωνία. Το εισπράττουμε από τις παραινέσεις των πολιτών που ζητούν να αλλάξουν δημιουργικά τα πράγματα με ρεαλιστικές και ουσιαστικές λύσεις. Ο χρόνος είναι λίγος, αλλά θα πούμε περισσότερα τις επόμενες μέρες».


Η κ. Παναγοπούλου στη συνέχεια παρέστη στην ετήσια καθειερωμένη κοπή της πίτας των δημοσιογράφων, στο κτίριο της ΕΣΗΕΜ-Θ, όπου πολλοί δημοσιογράφοι της ευχήθηκαν «κουράγιο και καλό τρέξιμο», εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου. Η ίδια συνεχάρη τον γνωστό δημοσιογράφο της Θεσσαλονίκης Χρίστο Ζαφείρη για τη  σημερινή βράβευσή του από την Ένωση Συντακτών με την τιμητική διάκριση «Μαρκίδες Πούλιου».